Het eerste seizoen van You verscheen tweede kerstdag op Netflix en groeide uit tot een flinke hit. Maar iedereen die het eerste seizoen gezien heeft blijft nog met veel vragen zitten. Gelukkig was voordat het eerste seizoen op Netflix was verschenen al duidelijk dat er ook een vervolg zou komen.

Het tweede seizoen van You zal een echte Netflix Original zal zijn. Het eerste deel maakte zijn debuut al in september 2018 op Lifetime en werd begin december 2018 pas aangeschaft door Netflix. Het eerste deel was gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes uit 2014. Het tweede seizoen zal gebaseerd zijn op de vervolg-roman van Caroline Kepnes, genaamd ‘Hidden Bodies.’

Wat kunnen we verwachten in seizoen 2

Volgens Deadline volgen we in het tweede seizoen nog altijd Joe Goldberg (Penn Badgley) als zijn zoektocht naar liefde hem naar Hollywood brengt, de plaats waar dromen worden gemaakt of verbrijzeld.

Maar zelfs in LA is kunnen losse eindjes uit het verleden van Goldberg nog terugkeren. Tegenover The Hollywood Reporter laat showrunner Sera Gamble weten dat iedere daad van geweld uit het eerste seizoen, de potentie heeft om terug te keren in het tweede seizoen.

Zo heeft de familie van Peach Salinger mensen ingehuurd om haar vermeende zelfmoord te onderzoeken, en is er natuurlijk nog altijd bewijs aanwezig in het huis waar dit gebeurde. En Gamble voegt nog toe dat ook het verleden dan Joe meer aan het licht zal komen. Hij werd natuurlijk als tiener opgevangen door Mr. Mooney, iemand met een bepaalde levensfilosofie, die een flinke impact op Joe heeft gehad, en er toch voor heeft gezorgd dat hij een traumatische jeugd heeft gehad.

Seizoen 1 eindigde ook nog eens met een behoorlijk grote cliffhanger, toen we Joe’s ex-vriendin Candace (Ambyr Childers) de boekwinkel in zagen lopen en hem vertelde dat ze nog wat onafgeronde zaken hebben. Mogelijk gaan we er ook achterkomen wat er zich verder tussen die twee heeft afgespeeld.