Netatmo een van de marktleiders op het gebied van mooi ontworpen smart home-producten voor een veiliger en comfortabeler huis, heeft op de CES in Las Vegas een nieuwe slimme video deurbel aangekondigd.

Daarmee weet je op ieder moment wie er aanbelt. Je ziet de bezoeker namelijk gewoon op je smartphone en kan zo ook direct reageren, ook wanneer je dus niet thuis bent. Aanvullend krijg je ook een waarschuwing als er mensen rond je huis rondhangen. Het is tevens ook de eerste slimme deurbel die werkt met de Apple HomeKit en bediend kan worden met de spraakbesturing van Siri.

Hoe het werkt

Met de deze slimme deurbel van Netatmo weet je, waar je ook bent, wie je bezoekt. Wanneer iemand aanbelt, ontvang je een videogesprek op je smartphone en zie je de bezoeker. Je kunt met diegene praten – of niet – en onmiddellijk via je smartphone reageren. Ongeacht of je thuis, op kantoor of aan de andere kant van de wereld bent. Enkele mogelijkheden: Je kunt de bezorger vertellen waar hij een pakket kan achterlaten, je stuurt verkopers weg zonder de deur te openen of je verwelkomt gasten terwijl je het diner aan het bereiden bent.

deurbel
Op je smartphone zie je wie er voor de deur staat.