Samsung is al tientallen jaren toonaangevend in scherminnovatie. En dat is ook dit jaar niet anders. Tijdens de CES in Las Vegas heeft Samsung nu zijn nieuwste scherminnovaties op gebied van modulaire Micro LED-technologie laten zien. Zowel een ‘klein’ 75 inch scherm als een de veel grotere 219 inch ‘The Wall’ behoren tot de nieuwe generatie modulaire Micro LED waarmee je beeld in baanbrekende maten en vormen realiseert.

Best of Innovation Award

Samsungs modulaire Micro LED-scherm is op CES 2019 direct bekroond met een ‘Best of Innovation Award’. De nieuwe schermtechnologie geeft vrijheid: je kunt het formaat, de ratio en de resolutie kiezen die nodig is voor het gebruik dat je voor ogen hebt. Daarnaast hebben de Micro LED-modules geen rand, waardoor het scherm echt in de ruimte opgaat.

Samsung Micro LED heeft geen grenzen, maar biedt juist eindeloze mogelijkheden.