Voorbijgangers wisten even niet wat ze zagen toen ze vanmorgen een jonge vrouw 2 geiten uit zag laten op de Magere Brug in Amsterdam. De twee levensechte modelgeiten werden ook gespot toen ze de rit van hun leven hadden op de pont, stonden te wachten op de tram bij Centraal Station en een selfie maakten op de Dam.

Travel with a Goat

De ‘geit waarnemingen’ kondigen de lancering aan van de provocerende nieuwe serie Travel with a Goat, van Insight TV. Dit programma daagt internationale foodie influencers uit om 4 dagen samen te reizen met ofwel een geit, alpaca, schaap, varken of ezel die gefokt is voor de slacht door prachtige locaties in Zuid-Amerika, Afrika, Azië of Europa. Vervolgens moeten ze de beslissing maken om het dier te redden of te laten slachten.

Foodies van over de hele wereld worden belast met deze zware taak. Dat zijn onder andere: Sophie Faldo (The Great British Bake Off); Abraham Bandera Baez (Senior Cheeto); Alla Driksne (Alla’s Yummy Food); Niels Oosthoek (Gierige Gasten); Stefan Gates (The Gastronaut); Julie Nolke (Feeling Peckish); en Natalie Mortimer (The Modern Proper).