Op de CES in Las Vegas heeft Signify, voorheen natuurlijk bekend als Philips Lighting, laten weten het Outdoor assortiment van de Philips Hue flink uit te gaan breiden. Dat doen ze met slimme verlichting die de consumenten nog meer opties biedt om hun huis te transformeren. Het nieuwe assortiment bevat een verscheidenheid aan outdoor wandlampen en tuinverlichting, evenals de draadloze Philips Hue Outdoor sensor. Vanaf 4 februari 2019 zullen al deze producten beschikbaar komen.

Licht voor elke gelegenheid

De buitenomgeving rondom je huis is een verlengstuk van je huis. Met Philips Hue krijg je nu nog meer keuze om je voor- en achtertuin, oprit of tuinpaden te verlichten met 16 miljoen kleuren of fel wit licht.

Een gast bij je voordeur, genieten van een BBQ op het terras of een feest in de achtertuin, voor alle mogelijke opties zijn er nieuwe Philips Hue Outdoor armaturen beschikbaar. De uitbreiding van het Outdoor assortiment omvat:

  1. Philips Hue Welcome Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, warmwit licht.
  2. Philips Hue Discover Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, miljoenen kleuren.
  3. Philips Hue Impress familie. Modern design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  4. Philips Hue Econic familie. Klassiek design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  5. Philips Hue Fuzo familie. Ingebouwde LED, warmwit licht. Bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen.
  6. Philips Hue Calla Sokkellamp hoog. Plug de stekker in en fleur donkere paden op, creëer accenten in je tuin of schep een unieke ambiance op het terras.
hue-outdoor-sensor-benefit-welcome
Hue in de voortuin