Iedereen handen omhoog die al maanden, wat zeg ik, maar liefst anderhalf jaar (!!), zit te wachten op het allerlaatste Game of Thrones seizoen. Onder het mom van, het duurt even maar dan heb je ook wat: het is nu ein-de-lijk zover. De eerste aflevering van de hitserie Game of Thrones seizoen 8, zal op 14 april 2019 worden uitgezonden in Amerika. De aflevering zal op 15 april 2019 in Nederland uitgezonden worden.

Tip: afgelopen jaar kreeg ik overigens de kans om alvast een glimp op te vangen van de opnames van het allerlaatste Game of Thrones seizoen. Lees hier alles over de Game of Thrones filmlocaties in Noord Ierland.

Game of Thrones seizoen 8

Het allerlaatste seizoen heeft in totaal zes afleveringen. Verder kun je iedere aflevering bijna een volwaardige speelfilm noemen. De afleveringen duren elk bijna zo’n 80 tot 100 minuten.

Naast de releasedatum is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven. Die kun je hieronder bekijken.