Een beetje zichzelf respecterende SEO heeft hem allang in zijn of haar agenda staan, maar we wijzen je toch graag nog een keer op hét SEO event van 2019. Op 7 en 8 februari aanstaande verzamelt de internationale Search Engine Optimization (SEO) top zich in het oosten van ons land. In De Vereeniging in Nijmegen vindt dan de online marketing conferentie YoastCon plaats.

De line-up laat niet veel aan de verbeelding over. Dit wordt zonder meer twee dagen lang de laatste ontwikkelingen en inside scoops van bedrijven als Google, Bing, Condé Nast (Vogue, GQ) en bijvoorbeeld bekende experts als Rand Fishkin, Aleyda Solis en Jono Alderson. Natuurlijk zijn alle mensen van Yoast er ook, om je te voorzien van up-to-date SEO kennis via talks en workshops.

Yoast: wereldwijd marktleider in SEO software voor WordPress

Je kent Yoast waarschijnlijk van de WordPress plugin. Die plugin helpt websites als die van The Next Web, Tele2, Friends of Search, Nieuws.nl en ook de blogs van bijvoorbeeld Trivago en Disney helpt bij het optimaliseren van website en teksten voor zoekmachines – en lezers.

In de afgelopen 8 jaar groeide het bedrijf van één persoon, Joost de Valk, naar nu 100 medewerkers wereldwijd. De opgedane kennis en ervaring bundelt zich op 7 en 8 februari aanstaande samen in wat een professioneel feestje voor online enthousiastelingen lijkt te worden.

YoastCon 2019: voor experts en bezoekers met iets minder ervaring

Yoast focust op praktische adviezen en direct toepasbare tips, gebaseerd op hele korte lijnen met alle zoekmachines en internationale experts op de gebieden van SEO, UX, teksten en online marketing. Op YoastCon komt dat tot uiting door de diverse workshops die je kunt bezoeken. Of je nu meer wilt weten over schrijven voor het web, website structuur of juist de technische kant van optimalisatie, alles komt aan bod.

yoastcon-2017-online-marketing-conferentie
Copyright: Henk-Jan Winkeldermaat, Punkmedia