LG zal de LG V40 ThinQ vanaf begin februari in Nederland introduceren. Deze smartphone beschikt over maar liefst 5 camera’s. Hiermee wil LG de nieuwe standaard zetten voor smartphonefotografie. En dit is nog maar het begin, er zijn al plannen binnen LG voor een smartphone met 16 camera’s.

De LG V40 ThinQ doet eer aan aan het klassieke V-serie-ontwerp met een verbeterd 6,4-inch FullVision OLED-scherm en nog dunnere randen dan voorheen. Het toestel wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform in combinatie met 6GB RAM en 128GB interne opslag.

Fotografie-ervaring

LG heeft de V40 ThinQ ontworpen om een allesomvattende fotografie-ervaring te bieden aan de huidige generatie smartphonegebruikers. De V40 ThinQ is aan de achterkant voorzien van een camera met drie verschillende lenzen:

  • 16 megapixel supergroothoeklens,
  • 12 megapixel standaardlens,
  • 12 megapixel telelens.

Met de drie lenzen kunnen enthousiaste fotografen verschillende opnames maken zonder van positie te veranderen ten opzichte van het onderwerp. De 107-graden supergroothoeklens legt met gemak meer vast, terwijl de telelens met 2x optische zoom (of 3.2x de zoom in combinatie met de groothoeklens) heldere foto’s maakt zonder verlies van beeldkwaliteit, zelfs bij een verre afstand. De triple shot-functie combineert de beelden die met de drie lenzen tegelijkertijd zijn vastgelegd in een kort videobestand dat gelijk eenvoudig kan worden gedeeld.

Aan de voorzijde heeft de camera een groothoeklens van 5 megapixels en een standaardlens van 8 megapixel die samenwerken om een perfect diepte-effect te creëren. Middels een schuifregelaar op het scherm kan de achtergrondscherpte worden aangepast. En dan zijn er nog een aantal extra functies waarmee selfieliefhebbers hun foto’s nog meer personaliseren door unieke belichtingsmogelijkheden en speciale effecten.

V40-Design-05
Selfiemode