Emirates biedt vanaf vandaag passagiers de mogelijkheid om hun eigen afspeellijst via de Emirates App aan te passen voordat ze gaan vliegen. Deze nieuwe synchronisatiemogelijkheid is nu beschikbaar op meer dan 100 van de Boeing 777-vliegtuigen en zal in de komende maanden geleidelijk beschikbaar worden gesteld voor de hele vloot, inclusief Airbus A380-vliegtuigen.

De app van Emirates bevat films (inclusief trailers), televisieshows, muziek en podcasts, die je aan je afspeellijst kunt toevoegen door op het plusteken te tikken. Eenmaal aan boord kun je je afspeellijst synchroniseren door je smartphone/tablet aan te sluiten op de wifi tijdens de vlucht.

Emirates in-flight entertainment (IFE)

Het Emirates in-flight entertainment (IFE) bevat meer dan 4.000 entertainment on-demand kanalen bestaande uit meer dan 1.000 films, populaire tv-series en tienduizenden muzieknummers, podcasts en games. Hiermee biedt de luchtvaartmaatschappij het grootste entertainment aanbod (in 44 talen) van alle luchtvaartmaatschappijen. Elke maand worden er meer dan 100 films aan het systeem toegevoegd. Kinderen kunnen kiezen uit een grote selectie kinderfilms en tv-kanalen. Naast meer dan 75 Disney-, Marvel- en kinderfilms, zijn er ook ruim 50 tv-kanalen die gericht zijn op kinderen (Cartoon Network, Nickelodeon en Disney Channel).