Too Good To Go gaat samenwerken met Albert Heijn en Jumbo om producten die niet verkocht zijn, te ‘redden’. De app tegen voedselverspilling doet een proef met een vestiging van Albert Heijn in België, Jumbo start met een proef in Nederland.

In eerste jaar meer dan 200.000 maaltijden gered

Too Good To Go is nu een jaar actief op de Nederlandse markt. In die periode hebben zij meer dan 200.000 maaltijden van de vuilnisbak gered. Met de app bestel je bij deelnemende horeca en supermarkten een box met eten dat anders weggegooid zou worden. Die box moet je vervolgens zelf bij de deelnemende locatie ophalen tussen specifieke tijden. Wat je krijgt, is altijd een verrassing. Het ligt er maar net aan wat er die dag over is gebleven.

Dit bericht bekijken op Instagram

FEEST! ???? Want wij zijn JARIG! ???? Precies een jaar geleden lanceerden we de Too Good To Go app in Nederland ⏳ We moesten in het begin echt alles geven om de eerste 25 locaties te overtuigen om mee te doen ???? Nu, een jaar later, zijn er bijna 1000 locaties waar eten gered kan worden ???? En met 275.000 waste warriors sterk zijn we super goed op weg in de strijd tegen voedselverspilling ???????? Bedankt allemaal! ???? Jaar twee gaan we nóg grotere stappen zetten ????, samen met jullie ???? ZIN IN! ???? #toogoodtogo #toogoodtogonl #jarig #taart #wastewarriors #lovefoodhatewaste #voedselverspilling #foodwaste

Een bericht gedeeld door Too Good To Go (@toogoodtogo.nl) op