Het zevende seizoen van Homeland komt eindelijk op Netflix te staan. Vanaf 12 februari kun je de alle twaalf afleveringen achter elkaar bekijken. Als je ze nog niet hebt gezien, want op NPO 3 was het hele zevende seizoen vorig jaar al te zien. Geniet nog maar even van Carrie, want eind vorig jaar werd door de makers aangekondigd dat seizoen 8 het laatste is.

Einde van seizoen 6

Weet je nog hoe het bloedstollend spannend en verdrietig het zesde seizoen eindigde? We moesten, nu echt, afscheid nemen van Peter Quinn en president Keane overleefde een aanslag op haar leven. We zagen haar steeds meer paranoïde worden en ze bleek ook niet altijd woord te houden. Na de aanslag arresteerde ze 200 leden van de geheime dienst en ook Saul Berenson eindigde achter de tralies.

Carrie vs president Keane

In het zevende seizoen is Carrie ingetrokken bij haar zus in Washington. Saul blijkt al heel snel weer op vrije voeten te zijn en verovert ook meteen een functie als adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Ondertussen zet Carrie alles op alles om haar overige 200 ex-collega’s zo snel mogelijk vrij te krijgen. Carrie neemt het daarbij niet alleen op tegen president Keane, maar ook tegen rots in de branding Saul.