We hebben er een behoorlijke tijd op moeten wachten, maar vanaf 25 januari is het zover: we kunnen de rest van seizoen 6 van Suits bekijken. De eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen staan al een aantal maanden op Netflix, de afleveringen 11 t/m 16 misten nog.

Volgende seizoenen van Suits

We lopen hier in Nederland trouwens wel een beetje achter met Suits. In de Verenigde Staten zijn ze namelijk deze week begonnen met het tweede deel van seizoen 8. Later dit jaar staat het negende, en tevens laatste, seizoen op de planning.

Eerder konden we de serie in ons land bekijken op RTL4 en RTL5, maar door tegenvallende kijkcijfers zijn die zenders gestopt met het uitzenden. Gelukkig plaatste Netflix de seizoenen online, zodat wij nog steeds kunnen genieten van Harvey, Donna, Mike en Rachel.

Meghan Markle – Rachel Zane

Van Meghan Markle (Rachel Zane in Suits) kunnen wij nog wel even genieten. Ze is tot het einde van seizoen 7 nog te zien in de serie. We weten inmiddels dat ze, door het huwelijk met prins Harry, is gestopt met acteren. Er gaan wel geruchten dat ze als gast nog een keer haar opwachting maakt in het laatste seizoen. Of dat ook echt zo is, zullen we later dit jaar weten.

Suits Meghan Markle S6