Er wordt al veel over gezegd en geschreven: The Umbrella Academy is een nieuwe superheldenserie en vanaf 15 februari te zien op Netflix. Deze Netflix Original is gebaseerd op de comics van Gerard Way. Nu de ‘superheldenseries’ van Disney langzaamaan van de streamingsdienst verdwijnen, is het tijd voor eigen superhelden.

Het verhaal van The Umbrella Academy

The Umbrella Academy vertelt het verhaal van wat er gebeurt nadat 43 vrouwen, die aan het begin van de dag niet zwanger waren, moeten bevallen. Zes van de geboren en mysterieuze baby’s worden door een miljardair geadopteerd om deel te nemen aan The Umbrella Academy. 17 jaar later moeten ze niet alleen hun superkrachten gebruiken om de dood van hun adoptievader te onderzoeken, maar iedereen redden voor het einde van de wereld. Dat klinkt zeker als genoeg input voor een superheldenserie.

Onder andere Ellen Page, Mary J Blige, Tom Hopper en Cameron Britton spelen mee in de serie.