Apple gaat mogelijk in april al starten met een eigen videostreamingsdienst. Al lange tijd gaan er geruchten dat ze bij Apple bezig zijn om een eigen videodienst te lanceren. Eind oktober 2018 kwam voor het eerst naar buiten dat er plannen waren om dit op te zetten.

De website The Information maakte dit toen en nu weer bekend. Ze hebben de informatie uit een e-mail die Apple heeft gestuurd. Inmiddels zouden ze betrokken partijen hebben verzocht om voor april de nodige maatregelen te treffen. De informatie uit het artikel is gebaseerd op drie bronnen die nauw betrokken zijn bij de nieuwe videodienst van Apple.

In maart organiseert Apple doorgaans een event waarin nieuwe producten en diensten worden gepresenteerd. Wellicht weten we dus over een paar weken of we inderdaad een nieuwe Netflix concurrent kunnen verwachten.