Lexus is inmiddels een vertrouwd gezicht tijdens de Milan Design Week. En dat is niet alleen omdat Lexus zelf als luxury brand haar voorliefde voor schoonheid en design wil benadrukken. Het Japanse automerk is inmiddels al 7 jaar sponsor en initiatiefnemer van de Lexus Design Award. Een internationale ontwerp-competitie voor aanstormende designers van over de hele wereld.

De finalisten voor 2019 zijn gekozen uit 1.548 inzendingen en gaan hun designs met ondersteuning van Lexus uitwerken tot volwaardige prototypes. De ontwerpen van deze zes finalisten zijn te zien tijdens de Milan Design Week (ook bekend als Salone del Mobile). Deze jaarlijks terugkerende beurs wordt altijd in Milaan gehouden en wordt dit jaar gehouden van dinsdag 9 tot en met zondag 14 april. Een dag voor de beurs op maandag 8 april maakt Lexus de winnaar van de Lexus Design Award 2019 bekend.

Lexus_design_award_Milan