Het lange wachten is bijna voorbij! Nog iets meer dan 2 maanden en het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones maakt zijn opwachting. Tot dusver zijn er de afgelopen jaren in totaal 67 afleveringen van het HBO-fenomeen verschenen. En vanaf morgen, 6 februari, duurt het nog precies 67 dagen voordat er een nieuwe aflevering op de wereld wordt losgelaten. Dus als je vanaf morgen iedere dag één aflevering kijkt van deze altijd unieke, fantastische en soms shockerende serie en je bent helemaal bij, mooi op tijd om seizoen 8 te gaan zien.

67 afleveringen in evenveel dagen

We kunnen wel stellen dat Game of Thrones de onbetwiste koning van de plottwist en onverwachte wendingen is. Hoog tijd dus om de komende 67 dagen nog eens op je gemak te zien hoe de vork ook alweer in de steel zat. Anderzijds is dit ook het moment om als complete beginner in te haken en precies op tijd klaar te zijn voor de langverwachte ontknoping. En om het helemaal stressvrij en comfortabel te houden gebruik je deze handige ‘Game of Thrones’ binge-kalender.

Bingekalender-game-of-thrones
Bingekalender in aanloop naar Seizoen 8!