Turkish Airlines brengt met The LEGO film franchise vandaag een nieuwe, leuke en originele veiligheidsvideo uit. In de veiligheidsvideo spelen de hoofdrolspelers van de nieuwste grote geanimeerde LEGO avontuur, The LEGO movie 2 van Warner Bros. Pictures, die wereldwijd in de bioscopen draait vanaf 8 februari 2019.

LEGO-veiligheidsvideo

In augustus 2018 debuteerde Turkish Airlines de allereerste LEGO-veiligheidsvideo die geïnspireerd was op de LEGO film franchise. De video stond bovenaan de virale hitlijsten met 20 miljoen views in de eerste maand en won goud op de Clio Entertainment Award van 2018.

Tegelijk met de release van het langverwachte vervolg op de blockbuster-hit The LEGO Movie, heeft de Star Alliance-luchtvaartmaatschappij nu een eigen vervolg – een tweede inflight safety-video met LEGO-personages, die vanaf 1 maart op alle vluchten wordt getoond.

In de tweede video spelen Emmet, Lucy en anderen personages uit de cast van The LEGO Movie 2 een rol, waarin LEGO Batman zelf aan het roer staat als regisseur van de film van 4 minuten en 27 seconden.