Na het enorme succes van La Casa de Papel lijkt alles wat uit Spanje komt gelijk een Netflix-hit te worden. Ook de Spaanse serie Elite, over de moord op een Spaanse kostschool, werd een groot succes. Van beide series is inmiddels bevestigd dat er nieuwe seizoenen worden verwacht.

Vivir Sin Permiso

Ook de nieuwe Spaanse serie Vivir Sin Permiso kan zomaar het volgende succes worden. De spannende serie gaat over de Galicische schipper en drugsbaron Nemo Bandeira (gespeeld door José Coronado). Bandeira is dankzij een conservenbedrijf, een prima dekmantel voor drugshandel, van zijn vrouw Asunción Moliner (Pilar Castro) een van de meest invloedrijke zakenmensen van de regio is geworden.

Hij ondervindt echter zelf steeds meer problemen van de ziekte van Alzheimer en doet er alles aan om zijn ziekte voor iedereen te verbergen zodat hij zelf een opvolger kan vinden om zijn drugshandel voort te kunnen zetten.

Helaas voor Nemo Bandeira hebben zijn zoon Carlos (Àlex Monner) en dochter Nina (Giulia Charm) nooit interesse in het bedrijf gehad. Dat geldt niet voor zijn peetzoon, rechterhand en ook nog eens een briljante advocaat Mario Mendoza (Álex González) die er alles aan doet om de handel van Bandeira over te nemen. Inmiddels willen ook zijn kinderen toch een poging doen om de leiding van het bedrijf over te nemen.