Hoe help je een blinde coureur om de snelst mogelijke ronde op een circuit af te leggen? Toyota heeft hiervoor de hulp ingeroepen van Mark Watkins, een professionele rij-instructeur voor supercars die iedere dag van 9-5 doorbrengt op de passagiersstoel van enkele van ’s werelds snelste auto’s. Hij kruipt op de bijrijdersstoel van de GT86 met achter het stuur Dr Amit Patel. Zes jaar geleden verloor hij zijn gezichtsvermogen, maar hij bewees dat hij nog steeds een instinct heeft om snel en precies te rijden. Met als resultaat, het mooie verhaal van Blind Driver.

Maar hoe geniet je van deze film als je zelf een visuele beperking hebt? Ook daar heeft Toyota aan gedacht. Het antwoord is namelijk door ook een audio-beschreven versie uit te brengen. Om het geweldige verhaal van Amit te vertellen heeft Toyota hiervoor de hulp ingeschakeld van Natalie Cooper.

Blind Driver