Na het bloedstollende einde van seizoen 6, waar we afscheid namen van Peter Quinn, verbrak president Keane na een moordaanslag op haar leven, haar belofte aan Carrie door 200 leden van de geheime dienst te arresteren zonder een aanklacht tegen hen in te dienen. Ook Carrie’s steun en toeverlaat Saul Berenson werd gearresteerd. Als Homeland seizoen zeven begint, heeft Carrie haar baan in het Witte Huis opgezegd en woont zij nu samen met haar zus Maggie. Hier heeft zij de ‘Keane-administratie ‘op zich genomen om de vrijlating van de 200 leden van de geheime dienst veilig te stellen.

Saul is snel weer op vrije voeten en krijgt meteen een functie als adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Carrie heeft maar één doel en doet er alles aan om haar overige 200 ex-collega’s zo snel mogelijk vrij te krijgen. Hiervoor moet Carrie het niet alleen opnemen tegen president Keane, maar ook tegen haar vriend Saul.