Het Formule 1 seizoen van 2019 is nu officieel van start. De eerste teams hebben de nieuwe bolides voor dit jaar aangekondigd. Mooi op tijd voor de start van de testperiode. De wagens van ondermeer Renault met de R.S. 19, Red Bull met de RB15 en Mercedes met de W10 zijn al gelanceerd.

McLaren doet dat morgen op Valentijnsdag, een dag voor de onthulling van de nieuwe Ferrari, en 3 dagen voordat het testen op 18 februari van start gaat. Alfa Romeo zal de wagen op de eerste dag van het testen in Barcelona presenteren.

Red Bull – RB15

Dit is de nieuwe bolide van Max Verstappen en Pierre Gasly. Grootste verandering bij de Red Bull is natuurlijk de nieuwe motor van Honda. Heel Nederland hoopt dat deze ervoor gaat zorgen dat Max dit jaar niet alleen om podiumplaatsen gaat strijden, maar ook de strijd met Lewis Hamilton aan kan gaan om het kampioenschap.