Heb jij de 6 overtuigingsprincipes van Cialdini onder de knie? En doe jij er alles aan om jouw klant te overtuigen met de juiste boodschap? Neem dan nu de volgende stap: breng jouw klant in de juiste mindset. Want de effectiefste overtuiger treft eerst de juiste voorbereidingen, zodat de ontvanger ook openstaat voor zijn boodschap.

In de Momentmakers Masterclass leer je precies hoe je dit aanpakt. Bas Wouters is een van de vijf gecertificeerde Pre-suasion Trainers ter wereld, en persoonlijk door Cialdini opgeleid om deze training te geven.

Cialdini’s tweede werk

Het is alweer 34 jaar geleden dat de bekende gedragspsycholoog dr. Robert Cialdini zijn bekende werk Influence [LINK] schreef. Daarna had hij lange tijd geen materie dat hij interessant genoeg vond om over te schrijven. Hij wilde nog een werk schrijven dat echt impact zou maken. Daarom kwam pas in 2016 zijn volgende werk uit: De kracht van timing. Daarin beschrijft hij het concept pre-suasion. En dat is behoorlijk powerful stuff. Zelfs ervaren overtuigers kunnen hun vaardigheden verbeteren met deze materie. Wat houdt het in en hoe pas je het toe?