Nog voordat het tweede seizoen van Stranger Things te zien was, werd al bekend dat er ook een derde seizoen zou volgen. Maar we moeten nog een paar maanden geduld hebben voordat we weten hoe het verder gaat met Will, Mike, Lucas, Dustin en Eleven.

Stranger Things seizoen 3 is vanaf 4 juli 2019 te zien op Netflix. Op die dag komt naar verwachting in een keer het hele seizoen beschikbaar. Nog een keer seizoen 1 en 2 kijken doe je beter in mei / juni om weer helemaal bij te zijn. En voor de echte fans van de serie zijn er nu speciale versies uitgebracht van Dungeons & Dragons en Trivial Pursuit.

Stranger Things Dungeons & Dragons

De Dungeons & Dragons editie van Stranger Things is het spel dat je de jongens ziet spelen in de eerste aflevering van de serie. Uitgerust met de standaard personagebladen, dobbelstenen, spelregels en twee Demogorgon-figuren. Het spel is komt beschikbaar via Hasbro en is te pre-orderen via Amazon. Kosten: $24.99. En zal naar verwachting medio/eind April verzonden worden.

D-en-D-Stranger-things