Samsung heeft zojuist de langverwachte nieuwe Samsung Galaxy S10 gelanceerd. Deze komt beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ en de Galaxy S10e. En als je na tien jaar de tiende Galaxy presenteert kun je met recht spreken over de jubileum versie. De Samsung Galaxy is dan wederom de beste Galaxy die ooit op de markt is verschenen. Dat lijkt bijna te eenvoudig voor woorden omdat de nieuwste versie dit altijd lijkt te zijn. De grote vraag is dan ook of Samsung dit kan waarmaken met een Galaxy 10 die er niet echt anders uit ziet als zijn succesvolle voorgangers de Galaxy S8 en Galaxy S9.

Bye Bye Notch, het verschil is direct zichtbaar

De behuizing is inderdaad niet echt veranderd. Het verschil zie je pas echt als je de Galaxy S10 aanzet en het vrijwel beeldvullende scherm (93%) je aankijkt. De Notch, het herkenbare bijna rechthoekige venster met de selfiecamera aan de bovenzijde is verdwenen. Wat daarvoor terug is lijkt een zwart rond gaatje aan de rechterkant van het scherm. De nieuwe plaats van de selfiecamera en meer dan waarschijnlijk de nieuwe standaard bij smartphones.

De nieuwe Galaxy S10 is inderdaad de beste van 10 jaar Samsung Galaxy

De jubileumversie van de Samsung Galaxy komt met maar liefst is 3 verschillende formaten en uitvoeringen op de markt in Nederland. Het instap- en tevens kleinste model is de Samsung Galaxy S10E (Klik hier om de Galaxy S10e te pre-orderen) met een 5.8 inch flatscreen en een 3.100 mAh batterij. De Samsung Galaxy S10 (Klik hier om de Galaxy S10 te pre-orderen) welke aannemelijk tevens het populairste model wordt heeft een 6.1 inch curved edge screen. De grotere behuizing maakt gelijk ruimte voor een 3.400 mAh batterij. The big brother en het meest exclusieve model is de Galaxy S10+ (Klik hier om de Galaxy S10+ te pre-orderen) met een 6.4 inch curved edge display en heeft zelfs 2 front cameras. De nog grote behuizing bevat een 4.100 mAh batterij waarmee je verzekerd ben van minimaal een dag plezier van je Galaxy. Het einde van de ergernis van te vaak moeten opladen.

Alle toestellen beschikken over het Cinematic Infinity Display, het revolutionaire multi-camerasysteem en een slimme 24-uurs batterij die leert van jouw app-gebruik.

Galaxy-Display
Samsung Galaxy S10+ en Galaxy S10