Met een nieuwe maand voor de deur is er ook weer een lading nieuwe Netflix original series, films, en documentaires die beschikbaar komen. Al zijn er op het moment met Wie is de Mol en de Luizenmoeder ook leuke shows om te volgen op de Nederlandse televisie.

Op Netflix waren in februari ondermeer Russian Doll, Dirty John, The Umbrella Academy en het tweede seizoen van Suburra de series om niet te missen. Voor maart zijn er behalve weer een flinke reeks Original Series ook weer een paar Original films die zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken. Ondermeer Tripple Frontier en The Highwaymen kan je aan je ’to-watch’ lijstje toevoegen.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

 • The Order, beschikbaar vanaf 7 maart, 2019.
 • Shadow, beschikbaar vanaf 8 maart, 2019.
 • After Life, beschikbaar vanaf 8 maart, 2019.
 • Formula 1: Drive to Survive, beschikbaar vanaf 8 maart, 2019.
 • Love, Death & Robots, beschikbaar vanaf 15 maart, 2019.
 • Turn Up Charlie, beschikbaar vanaf 15 maart, 2019.
 • Arrested Development, seizoen 5 B, beschikbaar vanaf 15 maart, 2019.
 • Queer Eye, seizoen 3, beschikbaar vanaf 15 maart, 2019.
 • Santa Clarity Diet, seizoen 3, beschikbaar vanaf 29 maart, 2019.
 • Osmosis, beschikbaar vanaf 29 maart, 2019.

Netflix Original Films

 • The Boy Who Harnessed The Wind, beschikbaar vanaf 1 maart, 2019.
 • Tripple Frontier, beschikbaar vanaf 13 maart, 2019.
 • The Dirt, beschikbaar vanaf 22 maart, 2019.
 • The Highwaymen, beschikbaar vanaf 29 maart, 2019.