Vandaag heeft Red Dead Online haar eerste flinke update ontvangen, waaronder nieuwe gameplay, wapens en kleding, meer evenwicht en een reeks aan verbeteringen waar de community, via player feedback-pagina veelvuldig om heeft gevraagd. Deze update is nu live – hieronder een overzicht met alle details.

Gameplay

Verdien Gold Nuggets en XP door Daily Challenges te volbrengen: een nieuwe reeks met een breed scala aan doelstellingen. Van het villen van dieren, tot het vinden van schatten, het winnen van vetes en meer. Ga naar het spelersmenu, en bekijk de 7 Daily Challenges die elkaar afwisselen. Met elke uitdaging verdien je Gold Nuggets en XP. Wanneer je alle 7 uitdagingen afrondt krijg je een bonus.

Vanaf volgende week kun je de strijd aangaan met concurrerende teams en Posses in het nieuwe Free Roam Event Fool’s Gold, waarbij spelers strijden om een opzichtig en beschermend pak van Golden Armour te bemachtigen. Vecht om de drager van het pak te overwinnen om zo punten te verdienen en de bewapening als de jouwe te claimen. Vervolgens zijn de rollen omgedraaid, en verdien je punten voor kills terwijl je het pak draagt.

Met het oog op de toekomst, verschijnen er elke week nieuwe game modi in de Red Dead Online Beta. Stel je struikrover-skills op de proef door Target Races, en race te paard tegen andere spelers om zo snel en nauwkeurig mogelijk doelwitten te elimineren. Vaardigheid met pijl en boog geeft je een voorsprong, en profiteer van pickups voor het uithoudingsvermogen van je wapen en paard wanneer het mogelijk is. Ga voorzichtig om met je kogels tijdens het elimineren van doelwitten of aanvallen van je concurrentie.

Ga ook de strijd aan met vrienden en rivalen in de nieuwe Fishing Challenges. Neem deel aan een uitdaging om de benodigde uitrusting en lokaas te ontvangen, en ga naar de waterkant om een grote vangst binnen te halen. Voor extra gemak, gebruik je Eagle Eye om een plek met veel vis uit te kiezen. Maar onthoud: het doel is om het hoogste totale gewicht aan vis te vangen om te winnen – wat kan worden bereikt door een aantal kleine vissen te vangen, of te gaan voor een grote vangst – dus bewaar alles dat je binnen hengelt.

Tot slot zijn er ook drie nieuwe Showndown-Modi op komst waarin spelers en teams strijden om tassen te verzamelen en leveren en buit van elkaar te stelen om te overleven. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Up in Smoke, Spoils of War en Plunder.

shotgun