Netflix is momenteel druk bezig met een nieuwe Nederlandse Netflix original. Na vele landen kon Nederland hierin niet achter blijven. Netflix Nederland heeft een teaser uitgebracht over de nieuwe achtdelige horror serie.

Netflix original Ares

De eerste Netflix original Ares, waarvan de opnames reeds gestart zijn is afkomstig van productiebedrijf Pupkin. De serie is een achtdelige psychologische horror serie waarin beste vrienden Rosa, gespeeld door Jade Olieberg en Jacob gespeeld door Tobias Kersloot terecht komen in een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Daarbij komen ze terecht in een wereld vol rijkdom en macht waarbij demonische geheimen uit de Nederlandse geschiedenis een grote rol spelen.

De overige rollen in de serie worden vertolkt door ondermeer Carmen Zwanenburg, Roderick van Hall, Frieda Barnhard en Rifka Lodeizen. Rifka is bekend van de populaire hitserie Judas over het leven van Willem Holleeder.

Opnames

Netflix onthulde gisteren op het officiële Instagram account een teaser van de opnames in het Rijksmuseum in Amsterdam. Het lijkt een beetje op de videoclip van Beyonce & Jay-z die voor de opnames van hun single het Louvre in Parijs afhuurden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Alleen de uitverkoren studenten halen het hoofdgerecht… ???????? Ares, de eerste Nederlandse Netflix Original in 2019 op Netflix. #Horror #Studenten #Amsterdam #Rijksmuseum #Ares #Netflix

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland (@netflixnl) op