Zeven maanden nadat NYC werd getroffen door een alles verwoestend virus en ook de rest van de wereld een chaos is, lijkt nu ook Washington D.C. om te vallen. Er zal iets moeten gebeuren want anders lijkt het einde nabij. Het is nu aan het team van Division-agenten om de stad en de mensheid te redden.

The Division 2

In Tom Clancy’s ‘The Division 2’ speel jij alleen of samen met een team t/m vier spelers en ervaar je de werkelijk prachtige en realistische beelden op een niveau zoals je dat nog maar zelden hebt gezien. Het lijkt alsof de makers van The Division 2 de lat nog hoger hebben gelegd hetgeen al goed is te zien in onderstaande trailer.

Tom Clancy’s The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Spelers die de Gold, Ultimate, Dark Zone of Phoenix Shield Edition pre-orderen, kunnen echter al 3 dagen eerder, vanaf 12 maart, aan de slag met Tom Clancy’s The Division 2.