Tijdens het Mobile World Congress komen er naast de vele nieuwe smartphones nog een hele reeks andere populaire onderwerpen en producten aan bod. Van Kunstmatige intelligentie & Virtual Realty, tot 5G, autonoom rijden en WiFi.

Ook AVM was dus aanwezig in Barcelona en de communicatiespecialist uit Berlijn presenteerde daar het nieuwe productportfolio voor 2019. Met ondermeer 4 nieuwe Mesh-WiFi Repeaters en FRITZ!Box-modellen voor high-speed DSL, kabel, glasvezel en LTE. Deze beschikken allemaal over een nieuw ontwerp, nog krachtigere processors en draadloze prestaties voor iedere behoefte.

WiFi Repeaters

In 2019 introduceert AVM maar liefst 4 nieuwe Repeaters voor Mesh-WiFi. De eerste is de FRITZ!Repeater 3000, die dankzij de 3 frequentiebanden (tri-band) enorm krachtig is en een maximaal draadloos bereik heeft in grote ruimtes.

Met vier antennes in de 2,4 Ghz- en 5 Ghz-banden biedt ook de verwachte FRITZ!Repeater 2400 een maximaal bereik.

De FRITZ!Repeater 1200, met twee antennes per frequentieband, werkt gelijktijdig in beide frequentiebanden. Net als de FRITZ!Repeater 2400 is deze uitgerust met een gigabit LAN-poort.

Ten slotte is er de FRITZ!Repeater 600: onopvallend, compact en uitgerust met vier antennes in de 2,4-GHz-band. Deze Repeater past perfect in het stopcontact en zorgt zo voor een nog groter draadloos bereik.

Zoals je gewend bent van AVM zijn deze allemaal eenvoudig om aan te sluiten, maar is de techniek erachter wat meer complex en erg geavanceerd. Daarnaast blijf je altijd up to date aangezien alle devices automatische updates ontvangen. En met de bijbehorende WiFi zoeker krijg je altijd het beste resultaat van waar je een van de versterkers moet plaatsen. Zo blijft er geen plek in huis over waar je met een slecht WiFi-signaal zit.

Fritz-wifi-repeaters