In de week voorafgaand aan het Mobile World Congress onthulde Samsung, 10 jaar na de introductie van de eerste Galaxy S-smartphone, de Galaxy S10. Een toestel waar ze bij Samsung, geheel terecht, trots op zijn. De Galaxy S10 is nu beschikbaar in drie verschillende modellen die allemaal inspelen op de specifieke behoeften van gebruikers. Het is verder ook mooi om te zien hoe de smartphone-innovatie van het Koreaanse bedrijf in 10 jaar is geëvolueerd. Met als resultaat de nieuwe Galaxy S10, een echte alleskunner.

De Galaxy S10 is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar het beste in een smartphone. Mensen die op zoek zijn naar het allersnelste kunnen met de Galaxy S10+ hun geluk niet op. Van het scherm tot de camera en de prestaties, de Galaxy S10+ tilt smartphone gebruik naar een nieuw niveau. En als je op zoek bent naar alle essentials in een meer compact formaat, dan heeft Samsung de Galaxy S10e. Met volledig vernieuwde Dynamic AMOLED-displays, verbeterde camera’s en slimmere prestaties biedt de Galaxy S10-lijn meer keuze en hebben ze wederom de lat voor smartphones verhoogd.

Dynamic AMOLED-display

De Galaxy S10 maakt gebruik van Samsungs beste scherm tot nu toe: ’s werelds eerste Dynamic AMOLED-display. Het display toont levendige content in meer kleuren dan ooit, wat meer heldere en realistische beelden oplevert.

Het is toestel is dan ook HDR10+-gecertificeerd, een unicum voor smartphones. Het display heeft verder ook een VDE-certificaat voor levendige kleuren en de beste contrastverhouding op een mobiel apparaat voor nog diepere zwarttinten en helderder wit. En door middel van Eye Comfort vermindert het display blauw licht. Een technologie die door TÜV Rheinfeld is gecertificeerd en niet inboet aan beeldkwaliteit of filters toevoegt.

Het resultaat van het productieproces is het toch unieke Infinity-O Display in de Galaxy S10. Het Infinity-O Display heeft verschillende sensoren en camera-technologie in een gaatje in het scherm. Zo maak je optimaal gebruik van het grote scherm.

Met het nieuwe Dynamic AMOLED-display van de Galaxy S10 heeft Samsung een nieuwe standaard gezet. Hoe je het scherm ook gaat gebruiken, van het kijken naar Netflix, het spelen van games of voor het simpelweg browsen, mailen en chatten, je beleving zal met dit scherm beter zijn dan ooit tevoren.

schermen-s10
Het eerste Dynamic AMOLED-display.