Waar Netflix series het heel vaak erg goed doen is de betaalzender niet altijd even gelukkig met speelfilms. Tot nu toe lijkt het er op dat Bird Box met Sandra Bullock in de hoofdrol het grootste speelfilm succes is tot nu toe. De grote vraag is of de nieuwe Netflix Original Triple Frontier net zo’n groot succes gaat worden. Aan de cast van de film zal het zeker niet liggen want hier vinden we niemand minder dan Ben Affleck, Oscar Isaac (Operation Finale), Charlie Hunnam (Papilion), Garrret Hudland (Mudbound) en Pedro Pascal (Narcos) in de hoofdrollen. In Tripple Frontier draait alles om geld en een missie die iets moeilijker is dan dat de heren hadden gedacht.

Triple Frontier

Vijf voormalige Special Forces-medewerkers komen samen om een overval te plannen in een dunbevolkt gebied ergens in de buurt van de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay (Triple Frontier). Voor de eerste keer in hun prestigieuze carrière ondernemen deze keiharde ex-militairen onder leiding van Ben Affleck een gevaarlijke missie voor zichzelf in plaats dat zij dit in opdracht van een regering van een land moeten uitvoeren.

Hun uiteindelijke doel is om een van de grootste drugsbaronnen in Zuid-Amerika, Gabriel Martin Lorea, te gaan beroven. Maar wanneer de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen en alles volledig uit de hand dreigt te lopen, worden hun vaardigheden, hun loyaliteit en hun moraal tot het maximale uitgetest om in een keiharde strijd te kunnen overleven.