Na het succes van Bandersnatch, Netflix’s eerste interactieve aflevering van Black Mirror, is de streamingdienst nu bezig met een volledige interactieve serie. Dat doen ze in samenwerking met outdoor survival expert Bear Grylls.

You vs Wild

In de serie You vs Wild komt Grylls uiteraard weer in zware en vooral onvoorspelbare landschappen terecht. Maar in tegenstelling tot zijn eerdere shows, krijg jij nu controle over de overlevingsdeskundige en bepaal je zelf welke actie hij moet ondernemen.

Het seizoen krijgt in totaal 8 afleveringen waarbij kijkers meer dan genoeg mogelijkheden krijgen om de richting te bepalen die Grylls uit moet gaan. Van besneeuwde bergen, door dichte bossen en de hitte van de savanne, help hem te ontsnappen aan de soms verraderlijke terreinen en onzekere situaties.

Breder publiek

Het is niet te vergelijken met Bandersnatch, hoewel Grylls zich wel degelijk in bizarre situaties weet te manoeuvreren. Maar het is gewoon een serie om met hele gezin te kunnen kijken. Hiermee hoopt Netflix ook een breder publiek aan te spreken.

View this post on Instagram

This is going to be a journey unlike any I’ve EVER embarked on before. I need YOU to think ahead, choose wisely, and most importantly, never give up. ???? Check out my instagram story now to see where YOUR adventure begins #YOUvsWILD @netflix #interactive

A post shared by Bear Grylls (@beargrylls) on