Waar gisteren nog het faillissement van kledingwinkel CoolCat werd gemeld, kwam er vandaag positiever nieuws uit de retailbranche. Winkelketen Action groeit flink en zag de omzet vorig jaar stijgen met maar liefst 23%. Klanten weten hun weg nog steeds te vinden naar de fysieke discountwinkel, die (nog steeds) geen online shop heeft. Het concept slaat niet alleen in ons land goed aan, er zijn ook Action-winkels in 6 andere Europese landen.

Hiermee bewijst Action dat de detailhandel nog steeds levendig is, ook offline. Het concept en de koers van het bedrijf slaan nog steeds aan bij de consument.

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze vetplant met LED zorgt voor extra licht en groen in huis! ???? Bedankt voor de foto @samhomedeco #ActionNederland #vetplant #kunstplant

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland) op