Kijkcijferhits Ik Vertrek en De Luizenmoeder

Er zijn tv-programma’s die iedere uitzending bijna gegarandeerd veel kijkers weten te trekken. Op Wie is de Mol stemden de laatste weken miljoenen mensen af. Dat stokje is op zaterdagavond overgenomen door Ik Vertrek. Dit programma is na jaren nog steeds enorm populair.

Een glamping in Brazilië

Gisteren stemden maar liefst 1,6 miljoen kijkers af op NPO 1. We zagen hoe Colinda en Remco een stuk grond hadden gekocht in Brazilië en daar de eerste glamping van het land wilden beginnen. Dat is volgens hen een gat in de markt. Ze hebben een aannemer gevonden (Fernando) die het project voor hen wil uitvoeren. Hij is nog wel onervaren, maar de twee uit Dordrecht hebben er alle vertrouwen in dat hij dat compenseert met zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Bekijk hieronder de leukste tweets over de aflevering van 23 maart. Heb je nog niet gekeken? Dan hierbij een spoiler alert!