OPPO en T-Mobile hebben aangegeven samen te gaan werken in Nederland op het gebied van onder andere technologie en 5G. Het is nog slecht een kwestie van tijd voordat 5G zijn intrede doet in Nederland. Er zijn zeker nog een paar hobbels te nemen maar niemand lijkt zich daar verder druk over te maken. 5G komt eraan en misschien nog wel sneller dan we denken.

OPPO is een snelgroeiende fabrikant van smartphones die deze zomer haar telefoons in Europa heeft geïntroduceerd met de primeur voor Nederland. Eerder dit jaar presenteerde OPPO al haar eerste 5G-smartphone en om deze smartphone onder de aandacht te brengen bij een groter publiek is samenwerking met een Nederlandse telecompartner essentieel. T-Mobile lijkt voorop te gaan in de uitrol van 5G. Dat beide bedrijven elkaar nu vinden is daarom niet vreemd.

OPPO RX17 Pro

Als nieuwe toestelfabrikant is het in een markt die sterk gedomineerd wordt door Apple, Samsung en Huawei, niet eenvoudig om marktaandeel te verkrijgen. Onbekend maakt onbemind. Toch lijkt OPPO goed te zijn ontvangen en de deal met T-Mobile zal de marktintroductie alleen maar versterken. T-Mobile heeft vandaag de OPPO RX17 Pro smartphone exclusief toegevoegd aan het T-Mobile assortiment. Vooral de exclusiviteit in deze deal is opvallend.

De OPPO RX17 Pro heeft een fraai design, 6.4-inch Full HD+ display met de een ‘waterdruppel-scherm’ en features voor avond- en nachtfotografie. De SuperVOOC Flash-laadtechnologie zorgt ervoor dan de smartphone in 40 minuten volledig is opgeladen. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner die in het scherm is geplaatst en wordt aangedreven door de Snapdragon 710 processor met 6GB RAM en 128GB aan geheugen.

OPPO RX17 Pro
OPPO RX17 Pro