De start-up Batterybox introduceert in Rotterdam een netwerk van powerbanks die je op verschillende plekken in de stad kunt huren. Ideaal voor inwoners en bezoekers van de stad die regelmatig met een lege telefoon zitten halverwege de dag. Verspreid door de stad zijn ophaalpunten geplaatst. Hier haal je de pokerbank op en na gebruik lever je hem weer in. Dat inleveren mag ook op een van de andere plekken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gemakkelijk een powerbank huren in Rotterdam door middel van SMS of onze gratis app. Coming soon! .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #BatteryBox #Powerbank #Rotterdam #smartphone #opladen #powerbanknetwerk #Netherlands #Holland #Rotterdamcity #energie #opladen #charge #Samsung #iPhone #netwerk #010 #sharing #deeleconomie #delen #development #sharing #sharingiscaring #sharingeconomy #stuffsharing #stroomstoring #Rotterdamcentrum #RotterdamZuid⁣

Een bericht gedeeld door BatteryBox (@batteryboxnl) op