In Engelstalige landen heeft men met het over April Fool’s Day en de Fransen noemen 1 april, poisson d’avril. Het is de dag waarop iedereen grappen uithaalt. En deze trend die vele jaren geleden ook is overgewaaid naar het internet. Google staat bekend om zijn vele grappen en grollen op deze 1 april maar steeds meer andere grote merken en (tech)bedrijven hebben hun creatieve brein ingezet voor de betere 1 april grappen.

Hieronder een overzicht van de leukste 1 april grappen die we tot nu toe zijn tegenkomen. Een overzicht dat we in de loop van de dag verder aan zullen vullen. Kom jij leuke dingen tegen die zeker in dit overzicht niet mogen ontbreken, laat het hieronder dan even in de reacties weten, of via een van onze sociale kanalen, zodat we ook die nog toe kunnen voegen.

Dogkini van Hunkemöller

Matchen met je kind, vriend, moeder of vriendin. Het is hot! Afgelopen najaar was de dog onesie al een grote hit en daarom introduceren we op veler verzoek nu de dogkini (dog bikini). Hoe cute! Jouw beach kiekjes worden nu nog leuker met jouw hondje in dogkini.