Het Duitse telecommunicatiebedrijf P3 doet jaarlijks onderzoek naar de mobiele netwerken in Nederland. Voor de vierde keer komt T-Mobile als winnaar uit de bus. De resultaten van het grootschalige onderzoek naar prestaties van de mobiele netwerken in ons land werden vanmorgen gepubliceerd. Alle Nederlandse netwerkproviders, T-Mobile, KPN en VodafoneZiggo, zijn in de test opgenomen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoera! ???? Ons mobiele netwerk komt voor de vierde keer op rij als beste uit de test van P3. In 2015 spraken we de ambitie uit onze klanten het beste netwerk van Nederland te bouwen. Sindsdien wonnen wij 4x op rij alle P3-testen en is ons netwerk volgens Ookla ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland. Daarmee zijn we met trots het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland!

Een bericht gedeeld door T-Mobile Nederland (@tmobilenederland) op