Henry Van Loon, die je natuurlijk beter kent als Volkert uit de Luizenmoeder, krijgt zijn eigen serie op Videoland. 5 verschillende komedieregisseurs kregen carte blanche, het resultaat is niet voor tere zieltjes. Random Shit.

Steffen & Flip

De serie is bedacht door Steffen Haars en Flip van der Kuil die we natuurlijk nog kennen van ondermeer New Kids en de Low Budget Stuntman. Voor deze nieuwe serie van Videoland kregen de heren de volledige vrijheid. Leuke aan de serie is dat iedere aflevering geregisseerd is door iemand anders. Random shit zal vanaf 18 april te zien zijn op Videoland.

View this post on Instagram

Wat gebeurt er als je Steffen & Flip de volledige vrijheid geeft? #RANDOMSHIT. Vanaf 18 april. @henryvanloon @rubenvdmeer @steffenhaars @flipvanderkuil

A post shared by Videoland (@videolandonline) on