Spaanse thrillers doen het goed op Netflix. Hoogtepunt blijft de hitserie La Casa del Papel waar binnenkort seizoen 3 van gaat verschijnen. Een prima Spaanse opwarmer is de nieuwe spannende sensuele thrillerserie O sabor das margaridas (ook bekend als Bitter Daisies. In deze serie gaat agent Rosa Vargas (Maria Mera) van de Guardia Civil op de vooravond van de aankomst van Paus Benedictus XVI in Santiago de Compostella op zoek naar een verdwenen meisje (Marta) in het stadje Murias in Galicië. Tijdens haar onderzoek wordt Rosa geconfronteerd met zaken uit een eigen traumatisch verleden.

Als er tijdens het onderzoek nog meer geheimen en moorden naar buiten komen wordt snel duidelijk dat er in het lieflijke dorpje veel meer aan de hand is.

O Sabor das Margaridas
Sensule beelden in O Sabor das Margaridas