Instagram is een snelgroeiend social media platform met bijna 1 miljard dagelijkse gebruikers. 500 miljoen Instagrammers hiervan gebruikt dagelijks Instagram stories! Het is dus hoog tijd dat ook jij start met Instagram stories. Met deze 4 tips uit dé ultieme Instagram stories guide til jij jouw Insta story game naar de next level!

1. Maak gebruik van Instagram story

Laten we beginnen bij het begin. Want waarom moet je eigenlijk Instagram story gaan gebruiken? Buiten het feit dat 500 miljoen gebruikers hier dus al dagelijks gebruik van maken, kun je met Instagram stories ook je bereik, engagement én merkbekendheid verhogen. Wie wil dat nou niet!?

2. Creëer je eigen kleur in je stories

Dit klinkt super tof. Er zijn twee manieren waarop je je eigen kleur kunt creëren. Hoe dan? Nou zo: Wanneer je een Instagram story hebt gemaakt, kun je tekst toevoegen. Je typt de tekst die je wilt en tikt vervolgens op het pipetje helemaal links van alle gekleurde bolletjes. Er verschijnt dan een bolletje in het scherm die zich aanpast aan zijn achtergrond. Wanneer je deze versleept, bepaal je de gewenste kleur. Door deze weer los te laten, verandert de tekst in de gekozen kleur. Cool!

Instagram-story-eigen-kleur-maken-pipet
Zo zien je Instagram stories er áltijd gelikt uit!