Peugeot biedt vanaf nu de mogelijkheid om de volledig nieuwe elektrische PEUGEOT e‑208 kosteloos online te reserveren. Verwacht wordt dat de eerste modellen van de e-208 in de loop van het tweede kwartaal 2020 gaan worden geleverd.

Voor Peugeot zijn de verwachtingen hoog gespannen voor deze elektrische versie van de 208 na de wereldpremière op de Autosalon van Genève in maart dit jaar. De Peugeot e-208 beschikt over een 50 kWh lithium-ion accupakket en een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en 260 Nm aan koppel en heeft een actieradius van rond de 340 kilometer (WLTP).

De e-208 zal in Nederland mede door de vier procent bijtelling een aantrekkelijk alternatief worden voor zowel particulieren als voor zakelijke rijders. Voor de eerste groep zet Peugeot hoog in op een private lease-constructie waarbij je elektrisch kunt gaan rijden tegen een waarschijnlijk aantrekkelijk vast bedrag per maand.

Peugeot-e-208-02