Grote artiesten, waaronder Ed Sheeran, Ariana Grande, Justin Bieber en Leonardo DiCaprio, zijn als dieren te zien in de nieuwe video van rapper en komiek Lil Dicky. Met de single Earth willen de artiesten aandacht vragen voor klimaatverandering en hun liefde voor de aarde tonen. In de animatievideo zien we verschillende Hollywoodsterren als dier voorbijkomen. Begin deze maand verscheen de Netflix-docu ‘Our Planet’, waarin ook veel aandacht is voor klimaatverandering. Op YouTube is Earth van Lil Dicky binnen 2 dagen al bijna 12 miljoen keer bekeken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Thank you to @lildickygram and all the artists that came together to make “Earth” happen. Net profits from the song, video, and merchandise will go to many @leonardodicapriofdn partners on the frontlines of implementing solutions to climate change. Link in bio to watch. #WeLoveTheEarth —- The @leonardodicapriofdn partners that will benefit from this collaboration include: @sharkconservationfund, @100isNow, @globalgreengrants, the Quick Response Fund for Nature, and the Carbon Cycle Institute.

Een bericht gedeeld door Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) op