We kennen inmiddels allemaal de reputatie van Google als het gaat om toffe easter eggs. Van een text adventure game, tot let it snow en Zerg rush. Daar is deze week weer een nieuwe aan toegevoegd. Eentje die inspeelt op de hype rondom Marvel’s Avengers: Endgame.

Thanos heeft in Infinity War tegen het einde van de film de helft van de mensheid en alle levende wezens in het universum uitgeroeid. Deze keer zijn jouw Google zoekresultaten het slachtoffer.

Zoeken op Thanos

Om dit te zien gebeuren hoef je eigenlijk maar 2 eenvoudige stappen te volgen.

  1. Ga naar Google en zoek op “Thanos.”
  2. Je komt dan op de pagina uit met zoekresultaten. Rechts bij de foto’s zie je de Infinity Gauntlet van Thanos. Als je daar op klikt zal de easter egg geactiveerd worden en zullen langzaamaan je zoekresultaten decimeren. Hetzelfde zoals een groot deel van onze Superhelden onderging in Infinity War.

Je kan het weer ongedaan maken door nogmaals op de Infinity Gauntlet te klikken.