Op ieder verjaardagfeestje is het onderwerp van gesprek. Hoe bevalt het hybride of elektrisch rijden? Kunnen we om de klimaatdoelstellingen in Nederland te halen niet veel beter overstappen op waterstof en wat zijn nou eigenlijk de voordelen van elektrisch rijden? Het onderwerp is actueel, het houdt men volop bezig. Dit komt natuurlijk ook gezien het feit dat vrijwel alle automerken volop bezig zijn met de ontwikkeling van elektrische auto’s. Ze lijken hiermee de markt van plug-ins min of meer over te slaan. Dit komt volgens Mitsubishi door de WLTP-norm. Het is voor autofabrikanten moeilijk om met hun plug-ins onder de vereiste 50 g/km uit te komen. Mitsubishi haalt dit met haar 46 g/km wel gemakkelijk. Andere merken zetten dus in op volledig elektrisch maar komen daar nog wel op terug, aldus Mitsubishi. Zeker als het gaat om de markt van SUV’s.

parkeren-en-laden-in-amsterdam
Mogelijkheden om te parkeren en laden tegelijk zijn er genoeg in Amsterdam.