In veel Europese steden, de Verenigde Staten en Australië zie je ze in het straatbeeld: de elektrische step. Een ideaal vervoermiddel voor wie zich gemakkelijk en snel door de stad wil verplaatsen. Maar het apparaat haalt behoorlijke snelheden (tot 25 km/u) en er gebeuren in het buitenland regelmatig ongelukken met het vervoermiddel. Daarom mag het in Nederland (nog) niet op de openbare weg. Wil je een elektrische step aanschaffen of heb je er al eentje? Dan kun je ermee rijden op privé terrein of op (afgesloten) pleintjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

SUNS OUT STEPS OUT???????? . . . . #electric #scooter #scooters #step #electricstep #electricsteps #electricscooter #electricscooters #electricbike #electricbikes #electricvehicle #electricvehicles #design #sleekdesign #designboom #designers #giftideas #gift #giftsforhim #giftsforher #escooter #escooters #eco #trotinette #trotinetteelectrique #patinete #patineteelectrico #patinetes

Een bericht gedeeld door Electric Scooter Company (@electric.scooter.company) op