Het is alweer even geleden dat Justin Bieber in het nieuws was met muziek. Berichten over zijn (ietwat snelle) huwelijk met Hailey Baldwin Bieber en zijn mentale problemen – die hem er van weerhielden nieuwe muziek te produceren – waren er des te meer.

Maar gelukkig is daar Justin’s goede vriend Ed Sheeran, die Justin zover kreeg om samen te werken aan een nieuw nummer. I Don’t Care is een lekker popnummer dat perfect bij Ed en Justin past. De stemmen van de twee passen zo goed bij elkaar, dat je af en toe goed moet luisteren wie er op dat moment aan het woord is.

Ook de tekst van het nummer – dat gaat over hoe zelfs de meest ongemakkelijke feestjes prima te doen zijn als je er bent samen met de liefde van je leven – past prima bij zowel Ed Sheeran (verloofd met zijn schoolvriendin) als Justin Bieber (net getrouwd).

“I don’t care / I can deal with the bad nights / When I’m with my baby, yeah.”