Deze week was het 15 jaar geleden dat de laatste aflevering Friends werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Is het echt zo lang geleden? Door de vele herhalingen op TV en de complete serie beschikbaar op Netflix lijkt het allemaal een stuk minder ver in het verleden. Totdat je gaat letten op de details. Bellen vanuit een telefooncel? Bestelde je echt dingen uit een folder van papier? Dingen opzoeken in een encyclopedie in plaats van Wikipedia? Ja, de serie is toch ietwat gedateerd (maar Jennifer Aniston/Rachel lijkt geen dag ouder).

Om de verjaardag van de series finale te vieren geeft Judy Geller, Ross’ en Monica’s moeder, eindelijk een reactie te geven op de hele ‘we were on a break‘ situatie. Zoals je je misschien wel kunt herinneren kon Ross – haar oogappeltje – in Mevrouw Geller’s ogen weinig fout doen. Monica daarentegen, moest het keer op keer ontgelden. Haar reactie is dan ook niet geheel verrassend.