Volgende week is het zover. De aller aller allerlaatste aflevering van Game of Thrones. Na acht seizoenen komt er een einde aan de ‘grootste serie ooit’. De serie is niet alleen groot in bereik (het wordt uitgezonden in 170 landen) en populariteit (geen serie won ooit meer Emmy’s dan Game of Thrones), voor de productie van de serie worden kosten nog moeite gespaard en iedere aflevering is bijna een bioscoopfilm op zich.

The Last Watch

We hebben goed nieuws voor fans die komend weekend nog geen afscheid willen nemen van de serie. Een week later worden we getrakteerd op een twee uur durende documentaire ‘The Last Watch’ gemaakt door de makers van Game of Thrones. We gaan behind the scenes bij de laatste table read, zien de personages in haar- en make-up (wat net wat meer voeten in de aarde heeft dan bij de gemiddelde TV-serie) en zien backstage beelden de laatste scenes van onze favoriete personages.

Wees voorbereid op tranen. Als het niet bij jezelf is, dan bij de acteurs uit de serie, waarbij de tranen – zo blijkt uit de een minuut durende preview – rijkelijk vloeien.