De afgelopen maand mocht het nieuwe aanbod van Netflix er wezen. Er was de aftrap van het zesde seizoen (begin boek 2) van The 100. We hebben met zijn allen genoten van Ferry Bouman & Co in Undercover, de eerste echte Nederlandse Netflix Original. Verder was er Dead to me, The Society, het vierde seizoen van Lucifer en de film over seriemoordenaar Ted Bundy.

Maar onze favoriete streamingdienst is niet alleen druk met nieuwe content. Ze hebben in mei ook een update uitgerold om de geluidskwaliteit van alle films en series die jij graag kijkt te verbeteren. Daarnaast was er veel ophef over de nieuwe serie Chambers en gaat Netflix beginnen met het uitbrengen van top 10 lijstjes. Die zijn er vooral voor iedereen die soms een half uur of langer door het aanbod zit te scrollen zonder iets te vinden wat hij/zij wil gaan kijken.

Maar met een nieuwe maand voor de deur is er ook weer een lading nieuwe Netflix original series, films, en documentaires die beschikbaar komen.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een compleet overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering uitgebracht zal worden. Voor juni zijn dat er deze keer (evenals in mei) flink meer dan in de eerdere maanden dit jaar.

 • Black Mirror, seizoen 5, beschikbaar vanaf 5 juni, 2019.
 • Tales of the City, beschikbaar vanaf 7 juni, 2019.
 • Designated Survivor, seizoen 3, beschikbaar vanaf 7 juni, 2019.
 • Jinn, beschikbaar vanaf 13 juni, 2019.
 • Dark, seizoen 2, beschikbaar vanaf 21 juni, 2019.
 • Mr. Iglesias, beschikbaar vanaf 21 juni, 2019.
 • Dope, seizoen 3, beschikbaar vanaf 28 juni, 2019.
 • Marvel’s Jessica Jones, seizoen 3, binnenkort beschikbaar (datum volgt snel.)
 • Trinkets, binnenkort beschikbaar (datum volgt snel.)

Netflix Original Films

 • I Am Mother, beschikbaar vanaf 7 juni, 2019.
 • Murder Mystery, beschikbaar vanaf 14 juni, 2019.
 • Beats, beschikbaar vanaf 19 juni, 2019.
 • Shaft, beschikbaar vanaf 28 juni, 2019.
Designated Survivor Season 3
Vanaf 7 juni het derde seizoen van Designated Survivor.